Sider

søndag 1. mai 2011

Beisehelg!

Denne helgen har vi brukt til å beise første strøket ferdig på hele hytta. Det vil si vi mangler selvfølgelig alle overliggere i villmark, i tillegg til at saltaket over inngangsdøra og takoppløftet ikke er ferdig panelt. Men jeg synes vi har kommet langt og vi ser nå en ende på det utvendige arbeidet -og det hadde vi faktisk problemer med for 4 uker siden... Vi hadde fantastisk vær hele lørdagen med 15 grader i skyggen!


Se bare den fantastiske kveldssolen vi får på den framtidige verandaen! Jeg gleder meg;0)Ungene var også med oppover denne helgen. Vi har investert i litt sysselsetting for dem her oppe, så vi kan jobbe litt begge to samtidig. Vi bygget jo huske i påsken men min hjemmelagde plankehuske fungerte ikke så bra. Nå hadde vi med en redehuske, kjøpt på Smart Club, som vi hengte på denne. Det fungerte kjempefint! Og så ble det trampoline... Vi bor i rekkehus hjemme med liten hage, men her har vi stor nok plass! Ungene lekte og koste seg, og vi fikk beiset masse!
Det skal dog sies at Hedda var en ivrig beiser hun også. Hun var kjempeflink! Hun hjalp til så høyt hun rakk, med ganske mye beis på penselen -så det ble godt beiset panel og litt i håret også. Er det in med svarte striper?Sander ville også gjerne beise, men han må nok få noen år til på baken først... Men i dag fikk han og Hedda plukke stein og legge de i trillebåra, det var stor stas! Stein er det nemlig nok av på tomta...Nå skal vi ikke oppover før uke 19, men da skal vi ha en ukes ferie. Det spørs om ikke det er tid for å legge shingel?? Herren i huset gruer seg til dette...


1 kommentar: