Sider

tirsdag 26. april 2011

Produktiv påske!

Jeg må starte med å si TUSEN TAKK for all hjelp vi har fått i påsken. Mamma og pappa kom oppover noen dager, og foreldrene til Ole som var på påskeferie på hytta i Hemsedal kom over noen dager -alle som super hjelp! Hva skulle vi gjort uten dere?


Vi kom selv opp tirsdag ettermiddag og ble en uke. Hver dag i påsken har vi jobbet fra morgen til kveld, vi har fått gjort kjempemasse og jeg må si vi har vært flinke!Vi har panelt ferdig og beiset den første gavlveggen, satt opp alle underliggerne og beiset halvparten av disse, laget raftekasse på begge langsidene, flyttet stillaset, fått opp vindskier, lektet ut og panelt den andre gavlveggen samt satt inn hemsevindu der, satt inn verandadør, lagt raftekassebord (heter det det?) under den overbygde terrassen. Vi fikk også laget huske til ungene, så de har noe å gjøre når vi ikke har med oss barnevakt-;0)
Når det gjelder beisen så endte vi, etter mye om og men, på Butinox Oljebeis i fargen Jernsvart. Vi synes det ser veldig fin ut etter 1 strøk! Vi har valgt å beise alle underliggerne et strøk når de er oppe, før vi setter på alle overliggerne. Dette er for å unngå striper uten beis når panelen tørker og trekker seg litt sammen.


I tillegg har vi spist og kost oss slik man skal gjøre i påsken.


2 kommentarer:

  1. wow! skal si dere jobber bra! sikkert veldig lærerikt. lykke til videre

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Katharina! Koselig å se at du er innom:) Skal si vi lærer mye ja, eller i hvertfall jeg... Har blitt en racer på spikerpistol;) Følg gjerne med videre!

    SvarSlett