Sider

lørdag 2. april 2011

Å hei hvor det går!?

Idag har vi holdt på i 12 timer, og det er utrolig hvor smått det går framover... At vi noen gang blir ferdig er litt vanskelig å se idag... Eller så kan vi håpe at alt det vi gjør er små ting som ikke synes så godt?? Jeg satser på det siste, det er ihverfall mer motiverende enn det første;)Men hva har vi gjort idag: Vi har satt opp stillas, lektet begge gavlveggene en gang (skal lektes en gang til), satt på gesimsklosser på en gavl og kledd med fluenetting -forøvrig veldig høyt over bakken..., festet presenningen på taket på nytt da den holdt på å fly avgårde med vinden, gravd grøft til alt det vanvittige smeltevannet som samler seg der alle materialene ligger(!!), reddet 2 digre stabler med underliggere og villmarkspanel fra å drukne... I tillegg fikk vi veldig hyggelig besøk av vår nærmeste hyttenabo som kom med nystekte rundstykker, kaffe og et utvalg av hjemmebakte kaker! Her kommer endel bilder fra dagen i dag!

Det blir en full arbeidsdag imorgen også, før vi setter nesa hjem til våre søte små! Jeg må si jeg har lært mye denne helgen, jeg kan nå både håndtere sagen og spikerpistolen -og mere blir det etterhvert! Ser fram til å kunne starte med isoleringen inne;)

3 kommentarer:

 1. Ønsker dere masse lykke, til det blir så bra til slutt. Dere er kjempeflinke :-) - og alle bekker små blir en stor å - jeg følger spent med dere.

  SvarSlett
 2. Hei Cathrine og Ole! Så interessant det skal bli å følge dere på vei til egen hytte. Vi fikk vår satt opp utvendig, og nå er vi i full gang med å innrede. Dere er velkomne til å se på vårt prosjekt: http://maribygg.blogspot.com
  Ønsker dere all hell og lykke, mye moro, men lange dager.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for super koslige tilbakemeldinger og hilsner! Gøy å se at det er så mange som følger med oss;0) Bli med videre, det er mye igjen!!!

  SvarSlett