Sider

søndag 10. april 2011

Nok en arbeidshelg over!

Denne helgen har vi hatt med oss mine foreldre opp på hytta. Da vi kom opp hadde siste leveransen kommet, det var ikke mindre enn 9 kjempepaller med isolasjon fra Rockwool. Vi fikk satt masse inn i hytta, og enda er det igjen 2 store paller ute!


Ole og pappa har holdt på med gavlen; satt opp de siste vindskiene, trekantlist og isbord (isbordet sa snekkern vi burde sette på etter at vi har lagt shingel så det må vi nok ta av igjen...), satt inn vinduet på hemsen og fått på panel opp til vinduet. Litt kluss med vinkelmåling, samt at ting tar tid! I tillegg fikk de lagt de siste OSB platene på taket som manglet.
Jeg og mamma har satt på musebånd rundt hele hytta, i tillegg har vi fått isolert veggene i hele 1.etasje og satt på dampsperre på omtrent halvparten.


Jeg synes vi har vært skikkelig flinke! Lørdag holdt vi på i 12 timer og avsluttet dagen med litt god vin, ost og kjeks! Det smakte jammen deilig;0)Tusen takk til mamma og pappa for fantastisk hjelp! Takk også til svigers som har passet barna denne helgen!

Neste helg jobber jeg, så nå blir ikke neste tur opp før påske. Gleder oss til det:0)

2 kommentarer:

 1. Skikkelig teamwork! Ser fram til å følge dere videre i byggeprosessen! :)

  SvarSlett
 2. Nils Kristian Brenna14. april 2011 kl. 12:53

  Syns dere er kjempeflinke jeg, dette går unna:)
  Ser isolasjonen også vart bra nå. ;)
  Venter på mail fra Ole K ang panelen. eller andre ting jeg kan være behjelplig med. :)

  SvarSlett