Sider

søndag 29. mai 2011

Nok en barnefri jobbehelg!

Denne helgen var planen å ta med barna, men min mor sendte melding tidlig fredag morgen og spurte om barna ville være hos dem i helgen! Og det ville de veldig gjerne;0) Så mens vi har jobbet har de kost seg på åpen brannstasjon og ellers mye kos med mormor og morfar! Tusen takk for det!

Da vi kom opp fredag kveld laget vi litt god mat og var i seng før 22. Så våknet vi tidlig lørdag morgen og hoppet i arbeidstøyet! Agendaen denne helgen var å beise og få lagt så mye shingel på taket som vi rakk fra stillaset vi har lånt -dette skulle vi nemlig ha med hjem etter helgen. Været var vel ikke akkurat på vår side... så vi måtte sende en melding til snekkern og spørre "hvor mye kan det egentlig regne før man ikke kan legge shingel???" Vi fikk beskjed om at det kunne regne litt, så vi sto på alt vi kunne! Tørket til og med av taket med pusseskinnet i bilen for å få det tørrest mulig... Gale mennesker!? Men vi kom i mål! Ja, ikke ferdig tak altså, men så langt som vi hadde planlagt.



Vi hadde vel tenkt at vi skulle fortsette litt på søndag, før vi skulle reise hjem i bursdag, men vi våknet til et par cm med snø, og det gjør det straks litt vanskeligere med legging av shingel. I stedet fikk vi ryddet opp litt rundt på tomta og beiset ferdig hele langveggen. Vi har også bestemt oss for hvor vi skal borre etter vann, og borrehull er bestilt! Dette får vi sannsynligvis før 20. juni. Det blir deilig å slippe å ta med oss det vannet vi skal bruke!






Tusen takk for lånet av stillas, Martin!!! Det har spart oss for mye tid og krefter;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar