Sider

søndag 15. januar 2012

Vi setter opp kjøkken!

Da var tiden kommet for å sette opp kjøkken! Det føles nå som at det snart er tid for innflytting, likevel ser vi at vi har endel igjen før alt er klart... Vi har f.eks. ikke begynt på badet enda! Det brukes nå som lager for alt verktøy og andre ting -men det er en tid for alt, eller hva??

Denne helgen var vi igjen så heldige å få barnevakt til våre søte små, som begynner å bli litt lei av hytte-bygger-livet... Tusen takk mamma og pappa!

Da vi kom opp på fredag hadde vi med oss full henger og full bil! Det var salg på sofaer på IKEA og det passet ypperlig for det var akkurat der vi hadde funnet sofaen vi ville ha, nemlig en grå Ektorp 3 seter! Da vi handlet kjøkken og hvitevarer der tidligere i høst var det kampanje som ga oss 3000 kr i gavekort ved kjøp av hvitevarer -så sofaen kostet oss den nette sum av 195 kr! Kan det bli bedre? I tillegg ble det 2 røde Ektorp lenestoler. Gleder oss til å se hvordan det blir! Benkeplater til kjøkkenet hadde vi også kjøpt med oss. Der kunne ikke IKEA levere eikeplater, så det fikk vi kjøpt på Bauhaus. Der fikk vi de kuttet i riktige lengder. Praktisk! Spisestuestoler og skjenk har vi fått arve av mamma og pappa, det tok vi også med oppover når vi først hadde henger. Vi manglet jo litt gulv sist helg vi var oppover, det har vi også fått kjøpt inn og lastet på hengeren.

Målet med helgen var å jobbe med kjøkkenet og legge gulv ferdig på det siste soverommet og i boden. Begge rommene er nå belagt med gulv, og da er vi ferdig med gulvlegging! Juhu!!


Resten av helgen gikk med til kjøkken. Fredag fikk vi satt opp alle skaper, så lørdag var det klart for benkeplate. Her måtte vi frese ut spor og festeanordning under for å få skrudd det ordentlig sammen. Skal si gubben ble proff på dette etterhvert! Men det tok halve dagen når man må være så nøye. Men fint ble det!
Benkeplata kom på plass med gasstopp i, og ventilator på plass i overskapet:


Og oppvaskkummen i:


Vi mangler fortsatt noen dører på noen av skapene, men det får vi ta neste gang. Slik ble kjøkkenet vårt, og vi er veldig fornøyd med plassen! Her blir det god plass til å lage god mat!
Neste helg er vi på tur opp igjen, og da fyller Hedda 6 år! Vi får gjøre litt ekstra stas på henne og kose oss med hjemmelaget kake og gaver!! So long...

2 kommentarer:

 1. Hei.

  Følger bloggen deres, kjempe ålreit og sitte og lese og se hvor Flinke dere er :)
  Må få tatt meg en tur bortom men helgen går så fort når jeg selv driver med siste innspurt på hytta. Har igjen gulv og og listing på et soverom samt kjøkkenet og bekledning av pipen
  med steinpanel, men det får vente til det blir sommer og varmere i været. :)

  Mvh Nils Kristian . :) Stå på til the bitter end :))

  SvarSlett
 2. Så fint og praktisk kjøkkenet deres blir! Og så heldige dere var med sofakjøpet, da! Dere er flinke til å jobbe, og det er supert med besteforeldre som er så snille å stille opp som barnevakt. Følger med videre, jeg! :)

  SvarSlett