Sider

søndag 29. januar 2012

Vi flytter inn!!

Vi bestemte oss før helgen for å flytte inn i hytta. Ihvertfall å sove der, så det blir lettere å gjøre ting, selv når barna er i seng. Mamma og pappa ble med oss opp i helgen, og det er utrolig hva vi fikk gjort disse 3 dagene!! Tusen takk for all hjelp;0)

Vi hadde stuet endel ting vi fikk til jul inn på soverommene. Mamma vasket opp alt servise og bestikk og fikk det inn i skaper og skuffer. I mens fikk vi ferdigstillt kjøkkenet med håndtak. Vi omplasserte også de dekksidene som vi lurte på om vi skulle gjøre -og ble veldig fornøyd med det! Så ble soverommene ryddet. I tillegg fikk vi tømt campingvogna for alt det som skulle inn. Den er også tømt for vann, så nå skal den få stå ubrukt til den skal vaskes og selges til våren! Den har vært fantastisk å ha i byggeperioden. Takk vår kjære Bjølset!

Et lite stemningsbilde fra vogna:

Da soverommene var ryddet ble de støvsuget og vasket. Overraskende lite byggestøv egentlig, men bøss på gulvet var det. Madrasser ble lagt på plass på gulvet, det får bli løsningen til vi finner en løsning på hva slags senger vi skal ha! Det ble riktig så koselig, og vi sov veldig godt alle sammen, i ny selvbygget hytte for aller første gang! Fantastisk ubeskrivelig følelse!!

Fredag kveld fikk jeg beiset en haug med lister slik at gutta hadde noe å starte lørdagen med!


Lørdag ble stua ryddet etter alle kunstens regler. All papp som var lagt som beskyttelse på gulvet ble fjernet og alt ble vasket, selv vinduene! Gutta fikk listet med gulvlister i hele stua og 2 soverom, mens vi jentene skrudde sammen sofa, lenestoler og salongbord. Vi fikk også dører til to av soverommene og badet!


Ny tv har vi fått opp på veggen, og jeg har beiset skjenken som skal stå under. Den har også fått nye knotter. Fargen ble helt annerledes enn jeg hadde tenkt (brukte 2 strøk med skumring -samme som i gang og på soverom), men den blir sånn en stund så får vi se om vi trives med den sånn, eller om vi må finne på noe nytt!


Her kommer noen bilder fra hytta sånn den ser ut nå! Maria og Mikael; vi rakk det jammen til uke 9!! Vi har enda noen uker igjen til listing av vinduer og jobbing med bad. Men det går an å bo der allerede! Vann har vi i bøtte på benken, men vi får begynne å kikke etter en sisterne vi kan bruke i starten -til vi får søkt kommunen om renseløsning!


Neste helg er det jobbhelg for meg igjen, men om to uker blir Tone, Anders og Anne med oss oppover, og det glered vi oss stort til! Nå skal jeg gå å legge meg med en god følelse i kroppen. JIPPI!!!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer! -nesten i mål! Og så fint det har blitt. Forstår godt at dere er fornøyde!

  SvarSlett
 2. Det er da helt fantastisk, hvad I har nået. Må sige at vi har været lidt spændte på om vi skulle have telt med eller... ;-D Vi er meget imponerede over hvad I har klaret og så lader Mikael hammeren blive hjemme.. Vi glæder os rigtigt meget allesammen -Anna taler ofte om sin veninde Hedda :-)
  God arbejds- og hyggelyst.

  SvarSlett
  Svar
  1. Telt ja, i 20 minus;-) Det høres deilig ut!! Mikael kan la hammeren bli hjemme, så får han heller låne spikerpistolen! Vi har jo en etasje som nesten står urørt;-) Vi gleder oss fantastisk mye, Maria, og her snakkes det også ofte om Anna og Carl! Velkommen;-)

   Slett
 3. Skjønner VELDIG godt at dere er fornøyd med innsatsen og den flotte hytta!! Det å overnatte første gang i sin egen hytte er noe helt spesielt! Gleder meg med dere! :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer og lykke til med mange gode hytteopplevelser fremover. Vi storkoser oss på vår hytte, og er så fornøyde :-)!

  SvarSlett
 5. Hei Cathrine! Dette ble virkelig kjempekoselig. Gratulere med innflyttingen og gled dere til mange,mange fine hytteturer! Flott innsats : ) Vi sees og snakkes!

  Mange hilsner fra Hilde E.

  SvarSlett
 6. Hei Cathrine!

  Så utrolig fin hytte dere har fått! Ser veldig koselig ut! Vi tar oss en tur til våren :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 7. Hei. Kjempefin hytteblogg og for en skikkelig fin hytte dette begynner å bli. Vi skal også bygge en hytte av familiehytta til sommeren. Lurer litt på hvordan dere løste vvs i 3" veggene?
  Hvordan gikk det å legge villmarkpanel selv?
  Klarte dere budsjettet? :)

  Lykke til videre med ferdigstillelsen.

  Hilsen
  Kåre

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny selvbygget hytte!
  Er jo så moro når man endelig kommer til innredningsfasen og kan få tingene på plass etterhvert! KOs dere masse på hytta, den kommer sikkert til å gi dere masse i mange år fremover!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett