Sider

søndag 1. januar 2012

Nyttårsfeiring!

For første gang har vi feiret nyttår på egen hytte! Selv om hytta ikke er ferdig har vi kost oss med mine foreldre denne høytidshelgen. Vi har dekket fint bord og spist både pinnekjøtt og rypebryst!Da vi kom opp hadde elektrikeren vært der en tur før jul, så vi hadde fått litt lys i noen rom og masse stikkontakter. Det var deilig! Tok jo ikke bilder av det da... Får gjøre det neste gang!

Det har selvfølgelig blitt endel jobbing i helgen også. Ole og pappa har fått lagt ferdig gulv i kjøkken/spisestuedelen!Så da har jeg skrudd kjøkkenskap for harde livet. Noen av skapene har kommet opp på veggen, men det gjenstår endel. Kjøkkenet er fra IKEA og kommer til å få Lidingö dører. Det tror jeg blir veldig fint til de mørke veggene.Ole har lagt gulv på det siste soverommet, men der manglet vi dessverre litt over en lengde med gulvplank. Så da er det bare å handle med seg en pakke til neste gang vi skal oppover... Det er forsåvidt greit at vi må kjøpe en pakke til for da har vi til boden i gangen også! Noe vi har nok av er gulvisolasjon... Ca 25 kvm for mye! Vi får legge det ut på Finn.no;0)Alle foringer til vinduer, samt inngangsdør og verandadør er på plass. Det er utrolig hvor mye mer ferdig det ser ut med engang det er i orden! Selv om det mangler lister rundt. Og siden vi har vært mye inne i hytta denne gangen har vi også pyntet opp litt med lys og lykter!Jeg hadde sett meg ut en kjempefin knaggrekke på MOLS på Sandvika Storsenter, og da vi var innom for å kjøpe den med i romjula var den satt ned til halv pris... Perfekt! Den ble satt opp i helgen og tatt i bruk med en gang. Jeg synes det ble supert!Neste helg blir det litt jobbing på meg igjen, men om 2 uker er vi på plass igjen! Målet er fortsatt uke 9, så det er bare å jobbe på!!

VI ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

5 kommentarer:

 1. Hei. Godt nytt år til dere også :)
  Hadde fri i romjulen og onsdag fikk vi panelert et soverom, lagt gulv, satt inn dør og listet ferdig dette rommet. torsdag fikk jeg satt inn 3 dører og lagt gulv,listet ferdig yttergang. Fredag kjørte vi flyttelass og hatt vår første overnatting i hytta i helga. Gled dere til og sove for første gang i ny hytte. Det var mega kos. Vart spilling av monopol hver kveld og seint i seng. Utrolig godt og kunne slappe av og bare nyte det stille livet man kan ha på en hytte uten tv og mas.

  Mvh Naboen på Hallinghovda :)

  SvarSlett
 2. Det ser sørme flot ud. Glæder mig til den live fremvisning i uge 9 -jeg ved I når det. Mikael kan jo tage en hammer med så de sidste lister kan blive banket op ;-)

  SvarSlett
 3. Han kan få låne hammer, Maria;0)

  SvarSlett
 4. Hei !!
  np ble jeg nysgjerrig; hvilket panel brukte dere og hvilke dimensjoner landet dere på?
  Vi vurderer Maxbo sitt rundtømmer, er det dere har kanskje?
  Mvh Lena

  SvarSlett
 5. Hei Lena!
  Vi har kjøpt rundtømmeret på Maxbo på Gol, men jeg vet ikke om det kan kjøpes andre steder. Det er Slåtto Sag sin rundtømmer i dimensjon 28x170, og Slåtto Sag som ligger på Torpo (Ål) eies nå av Maxbo Gol. Selvfølgelig kan det hende at Maxbo andre steder i landet kan skaffe fra Maxbo på Gol... Vi kikket på flere forskjellige, bl.a. Moelven sin, men synes ikke de var flate nok på midten. Der var Slåtto sin perfekt! Rundtømmeret ble veldig mye finere når det ble beiset, så vi angrer ikke på valget vårt!! Lykke til;0)

  SvarSlett