Sider

lørdag 30. juli 2011

Ferieoppdatering;0)

Da har vi hatt ferie i knappe 2 uker, og vi har fått gjort masse på hytta! Itillegg til at vi har kost oss med ferieting...

Etter en dag på hytta tok vi med oss ungene til Bjørneparken på Flå. Det regnet jevnt hele dagen, men toppet seg i fem tiden, da vi benket oss for å se Hakkebakkeskogen ute. Det ble en våt, men morsom fornøyelse!Vi har nå fått opp alle lettvegger nede i hytta, samt lektet alle veggene klare til en ny runde isolasjon. Alle lettveggene har fått spikerslag der vi skal ha stående panel, som blir i alle rom bortsett fra stua. Der blir det liggende rundtømmerpanel.Vi har også lektet taket i hele hytta.


Så startet jobben på hemsen... Planen var å klare å bli ferdig med isolering, lekting, legging av gulv, samt å sette opp deleveggene der oppe før elektrikeren kom -men det rakk vi ikke! Vi har nå isolert, lektet og lagt gulvet. Gulvet vi endte opp med er et strukturbørstet furugulv fra Dala Floda som heter Hardpine Amber. Det blir utrolig lekkert! I morgen skal vi sette opp deleveggene slik at elektrikeren kan jobbe der neste gang han kommer til uka.
Elektrikeren har vært hos oss 2 dager og er stort sett ferdig med å trekke alle rørene nede. Nå gjenstår hemsen og legging av varmekabler i ytterste gangen og på badet.


Hedda har hatt vannkopper... Hun var en tapper jente, som virkelig prøvde å la være å klø. Nå er det bare å vente på at Sander får det også!


De siste par dagene har vi tatt en avstikker til Kristiansand Dyrepark. Det ble mange timer i bil, men ungene var utrolig flinke! Vi var en hel dag i parken sammen med mine foreldre, og avsluttet kvelden med et forrykende Kaptein Sabeltann show! Sander har også blitt stor gutt og gitt smokken sin til Sabeltann... Det går overraskende bra! Nå er det en ukes ferie til med fortsatt jobbing på hytta, og litt kos innimellom;0)
Må også få berømme Kulør på Gol, en fargeforretning med en service jeg sjelden har sett maken til. Her har jeg fått låne beisprøver som jeg kan prøve på panelen vi skal ha! Kan anbefales på det sterkeste!

1 kommentar:

  1. Dere er så flinke :-) Blir kjempelekkert. Håper været blir litt bedre i uken som kommer, vi dro hjem i dag.

    Gleder meg til neste titt!

    Hilsen Stine

    SvarSlett