Sider

mandag 30. juli 2012

Dette har vi gjort før sommerferien...

Det går litt tregere med blogging fra byggingen for tiden! Ser at sist jeg la inn var i slutten av mai... Så her kommer en oppsummering av hva vi gjorde de to helgene før vi reiste på sommerferie.

Den første helgen var Tone, Anders og Anne med oss oppover igjen. Det var som vanlig veldig hyggelig! Vi jentene tok med oss barna oppover på torsdagen og så kom gutta på fredag. Det ble satt opp stendere til rekkverk på terrassen. Anders var flink og hjalp til!

Vi har også støpt ferdig plata ved inngangspartiet, hvor det etterhvert skal komme skifer.


Vi har bygget terrassen rundt hjørnet og bort til inngangspartiet, så nå kan vi gå tørrskodd fra inngangsdør til verandadør! Deilig!Selvfølgelig måtte terrassen innvies med ekte Champagne... Tusen takk for en super helg Tone og Anders, og takk for hjelpen!Helgen etter var det Ulla, Lasse, Vilde og Alva som var med opp igjen. Det var lenge siden sist, og like koselig! Vi satt ute hele fredafskvelden, med all myggen...


Denne helgen var det listing av dører som sto for tur! Utrolig hvor mye finere det blir med lister på. Det ser liksom ferdig ut... Men det er visst noen meter med lister som gjenstår, så malekosten må fram igjen! Lasse og Ole ble et superpar som gjorde listingen unna i en fei.
Vi satte også inn dør på det midterste soverommet slik at Hedda og Vilde fikk sove sammen der. Så nå får malearbeid foregå på hemsen...


Mat og kos blir det også alltid tid til med gode venner på hytta. Denne gangen laget vi Crispy peking duck, det må jeg si er noe av det beste jeg har smakt! Fantastisk...Mens gutta holdt på med snekring, sydde jeg den første liftgardinen til soverommet. Jeg er ingen stor syerske, så det tar litt tid når man skal være så nøye! Men jeg ble fornøyd med resultatet. Da gjenstår to like gardiner til de siste soverommene.
Lasse tok ansvar og laget rekkverk på den ene siden av terrassen. Dette hadde han nemlig gjort hjemme, så dette kunne han! Fint ble det, og moro å bruke det moderne til å bryte litt med den tradisjonelle villmarkspanelen... Søndagen startet med greit byggevær, mens så sprutet det ned resten dagen! Men de ga seg ikke... Flinke gutter!!

Tusen takk for en flott helg, med god hjelp, Ulla og Lasse!
Her er forresten et bilde av Sander som flørter med Alva;0)


Birger og Janne dukket også opp på søndagen for å ta en titt, det var en koselig overraskelse!

Neste innlegg blir etter ferien, som innholder en tur til Kristiansand Dyrepark og selveste Kaptein Sabeltann og Abra Havn, samt 3 uker på hytta! God Sommer.


3 kommentarer:

 1. Lang sommerferie ?
  Savner oppdateringer :-)

  SvarSlett
 2. Enig!!

  Cathrine nå må du oppdatere bloggen snart..

  Hilsen O.K

  SvarSlett
 3. Uff, dårlig samvittighet her... Men jeg skal få til en oppdatering snart!

  SvarSlett