Sider

mandag 16. april 2012

Påskesysler

En lang påske ble tilbrakt på egen hytte for første gang -FANTASTISK!! Skiføret var jo over for i år, men vi koste oss med å gå tur, jogge, hoppe på trampoline, spise god mat, ha besøk -og det ble jammen tid til litt hyttebygging også! Mamma og pappa kom oppover på tirsdagen, og de hadde med seg en superlekker sittebenk til gangen fra Living! Tusen takk, den ble vi veldig glade for!


Alle vinduer er nå ferdig listet! Det blir veldig fint, og alt ser plutselig mye mer ferdig ut... Noen av vinduene fikk også egensydde liftgardiner eller persienner, selv Ole måtte trå til litt med gardinene. Dette tar litt tid, så jeg har nok litt arbeidstimer igjen med det framover.


Trude, Roar og Petter var på vei fra en hytte til en annen, og stakk innom oss for å kikke. De hadde med seg en veldig fin lykt (og Ole som eeelsker lykter) som skal få henge ute på terrassen når den blir klar! Tusen takk! Roar hadde bursdag også, så da ble det både lunsj og ostekake.


Foreldrene til Ole kom på dagstur samme dag og siden svigerfar hadde med seg motorsag benyttet vi anledningen til å felle noen bjørketrær ute på myra, som grunneier har gitt oss lov til. Så nå har vi stokker til min og Tone's ved-date!
Badegulvet har vi lenge tenkt å få støpt ferdig. Vi begynte jo i høst, men manglet endel avretningsmasse. Vi trodde vi hadde nok denne gangen, men vi skulle opp 3-4 cm på hele gulvet... Dermed måtte Ole en kjøretur til Fagernes (ingen hadde oppe på Gol påskeaften) mens pappa og jeg støpte med det vi hadde. Planen var at vi skulle jobbe så fort vi klarte, men den ene drillen etter den andre gikk tom for strøm. Så til slutt satt vi igjen med 2 driller og 4 tomme batterier, og ladere som ikke klarte å lade raskt nok... Ingen tvil om at det er tungt arbeid!! Men vi kom i mål tilslutt! Vi valgte å skille mellom dusjsonen og resten av badegulvet og laget en ramme på 1x1 meter som vi stengte av med skumgummiremse. Inne i dusjsonen skal vi lage fall til hjørnesluket på 1 cm med baderomsmørtel. Vi laget 1 cm fall fra alle veggene og inn mot rammen. Innhakket der vannsisterna står ble naturlig nok ikke tatt, så den gjenstår til neste arbeidsøkt! Hedda synes det er stor stas når hun kan være med å jobbe, så denne gangen fikk hun prime gulvet. Vi har ikke valgt fliser enda, det er mye tankearbeid her, men det går mot lyse marmorfliser i forskjellige størrelser.Ellers så har vi virkelig klart å nyte vår første påskepyntede hytte! Vi gleder oss til flere i årene som kommer...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar