Sider

søndag 22. april 2012

Familiehelg

Nok en tur på hytta, denne gangen alene. Vi skulle riktignok hatt med oss et vennepar, men de ble forhindret pga sykdom. Men selv om vi har blitt vant til å være mange på hytta, så gikk det fint å være bare oss 4! En koselig familiehelg;0) På planen sto støping av badegulv. Vi håpet å gjøre oss ferdig med dette denne helgen, og det klarte vi. Til dusjhjørnet hadde vi kjøpt inn Weber støpemørtel bad, istedet for avretningsmasse. Det skulle være enklere å jobbe med for å lage riktig fall. Men det var jammen ikke like enkelt som vi trodde... Når alt var ferdig blandet var resultatet litt fuktig sand... Dette skulle legges ut og komprimeres grundig! Samtidig skal det helst være jevnt og i fall. Å få til fall var for så vidt ikke noe problem, men det var vanskelig å ikke få et lett buklete resultat. Så av den lille erfaringen vi har fått ville vi heller ha gått for avretningsmasse som er blandet litt tykt. Det ser av bildene ut som gubben gjorde jobben, men han bare klorte litt i hjørnet;0) Han blandet mens jeg komprimerte... Men han glemmer å ta bilder;0)
Når støpet var tørt smurte Ole det inn med membran, et av mange strøk! Han smurte også membran på alle plateskjøtene på veggene, la i fiberremse og smurte membran igjen på toppen. Det holdt til nesten hele badet, så det må handles inn litt mer til neste gang.
Til slutt bled det støpt inne i "det tekniske rommet", det lille avlukket på badet hvor varmtvannsbereder og den midlertidige vanncisterna skal stå. Så snart er badet klart for flislegging!
Mens Ole smurte membran på badet, smurte jeg inn kjøkkenbenken for n'te gang med olje. Denne gangen hadde jeg kjøpt inn Liberon Finishing Oil og håper at den holder mål! Resultatet så veldig bra ut med en gang, men jeg må nok kanskje gå over en gang til... Elektrikeren har også vært der siden sist, så nå har vi endelig lys på kjøkkenet!!
I påsken fikk vi hengt opp et skap til nøkler og diverse, samt noen fine knagger til barna i gangen. Det glemte jeg å ta bilde av, så her kommer de...
Og er det ikke typisk; når alt er ryddet og vi er klare for avreise, har barna funnet madrasser og dyner på soverommet;0)

1 kommentar:

 1. Hei på dere på Golsfjellet.

  Følger med bloggen deres, og dette ser jo virkelig bra ut.
  Imponerende.
  Morro å følge deres blogg, siden vi selv er igang med vårt hytteprosjekt.
  Følg oss gjerne.
  Kos dere videre og nyt tiden på hytta.

  SvarSlett