Sider

mandag 5. mars 2012

Vinterferie!

Vår første vinterferie er tilbragt på hytta, og det ga jammen mersmak! Vi hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem, men jobben kalte... Meningen var at vi skulle gjøre endel selv om vi skulle tilbringe uka med gode venner, men slik gikk det visst ikke;0) Endel ble til litt, men vi har hatt en fantastisk uke!

Den første helgen hadde vi med oss Ulla og Lasse med barna Vilde og Alva. Tusen takk for koselig besøk, fantastisk god mat (ja, Lasse, trøffel ER godt!!) og en superfin lykt som vi fikk i innflytningsgave! Vi akte og gikk på ski i strålende sol. Vi storkoste oss og gleder oss til flere helger med dere her oppe!
Lasse hjalp Ole med å kappe til benkeplata som vi hadde med oppover til sittebenken. Så nå mangler bare sittepute og ryggputer, alt er kjøpt inn så det er bare å få det gjort som gjenstår...


Søndag reiste Ulla og Lasse hjem, og inn kom vårt lenge planlagt Danmarksbesøk! Vi skulle få tilbringe nesten en uke med herlige Maria, Mikael, Anna og Carl. Også disse dagene ble det aking og skigåing, lek og moro, god mat og godt drikke, og veldig mye kos! Vi forventer å se dere her igjen;0)

Tusen takk for en kjempefin, ekte dansk, lysestake!!


I løpet av uka hadde vi en dag med både elektriker og rørlegger tilstede. Rørlegger Tommy fikk satt inn en sisterne til vann på badet, og koblet til både blandbatteri og oppvaskmaskin på kjøkkenet! Fantastisk med rennende vann -selv om det kun er kaldt!


Tommy ville også gjerne kjøpe campingvogna vår, så den er nå borte... Litt vemodig var det, den har vært god å ha i byggeperioden! Men det bekrefter også at nå er virkelig hyttelivet i gang!

Elektriker Eirik gjorde kjøkkenet nesten ferdig, med lampe i taket, pendler over kjøkkenøya, lamper over benken og i vitrineskapene, stikkontakter osv. Det mangler brytere til kjøkkenet da, så foreløpig virker ikke lyset, men vi gleder oss til det er oppe og går! I tillegg fikk vi taklamper på alle soverom! Deilig... Han fikk god drahjelp av Sander, som var meget stolt!Beklager Mikael, men dette bildet må med... Litt uheldig med valg av parkeringsplass for bilen da vogna skulle dras fram resulterte i at også Fabiaen trengte litt drahjelp;0)


Litt har vi også fått gjort, selv med besøk. Bakveggen på kjøkkenøya er panelt og beiset. Det ble veldig fint!Mikael hjalp til med å få noen sponplater og våtromsplater opp på badet, resten fikk Ole opp den siste helgen. Sponplata på den ene siden av sluket må vi bytte ut med en tykkere våtromsplate, da rørleggeren hadde glemt å beregne plass til både sponplate og våtromsplate...
En ny omgang med lister har jeg fått malt to strøk, så de er klare til å settes opp til helgen igjen!


Hyller på kjøkkenet har vi fått opp (ideen rappet vi fra Roger Samdal sin fantastiske hytte!) og sokler har kommet opp!Vi har også hatt hyggelig middagsbesøk av Gry(kusina til Ole), Knut-Ole, Ingrid og Mari. De hadde med seg en kjempefin gave som også var fra Anita m/fam! Tusen takk;0)


Vi storkoser oss på vår flotte hytte, og synes det er fantastisk å se at det fungerer veldig fint å ha med seg familie og gode venner! Takk til alle som har vært sammen med oss i vinterferien! Neste helg skal mamma og pappa bli med oppover igjen, det blir koselig!

1 kommentar:

  1. Ja mange tak for en super hyggelig uge. Det var hårdt at komme hjem til dagligdags mad og ingen chokolade....Ü Fint indlæg, dog ville nogen gerne have været inde over billede-redigeringen ;-) Håber I får lidt mere for hånden i den kommende weekend. Kram fra DK

    SvarSlett