Sider

mandag 13. februar 2012

Første ordentlige kosehelg!

Vi har hatt med oss et vennepar denne helgen, Tone og Anders og deres herlige jente Anne! Planen var at vi skulle jobbe endel, men etter en skikkelig heftig uke på jobb var energinivået litt lavt... Men vi fikk gjort endel småplukk -og nesten ingen ting av det ble tatt bilde av! Champisen ble sprettet på fredagskvelden og vi fikk feiret innflyttingen i hytta!


Vi har trukket kabel til surround høytalere og ny antennekabel til parabolen -som peismontøren hadde kappet over da han skulle sage hull i taket til stålpipa... Parabolen er på plass, så barna fikk endelig sett på barne-tv, det var stor stas!Vi har kappet opp masse lister så de er klare til maling, og ryddet de bort fra gangen de lå i. Da fungerer hytta litt bedre, enn om man må skritte over en haug med lister for å komme seg inn på soverommene.

Kjøkkenbenken ble oljet for tredje gang, og enda blir det vannmerker og treverket reiser seg... Så hvis noen har noen tips så takker vi for det! Regner med at eikeplaten ikke er mettet, men det skulle egentlig holde med ett strøk etter montering sto det fra fabrikken... Søndag bestemte vi oss for å koble til avløpsrøret (vannlåsen) under kjøkkenvasken, så får rørleggeren gjøre det på nytt når han kommer. Tidligere hadde vi en liten balje oppi vasken, men det ble litt liten plass til å vaske kjeler og litt store ting. Kjøkkenet fungerer perfekt til tross for den vannsugende benkeplaten, og på lørdagskvelden sto det andebryst på menyen.Tidligere på ettermiddagen skrudde vi sammen nye ikea skap som ble satt sammen til en benk i spisestua. Vi snekret en ramme av gulvlektene på høykant som sokkel og satte skapene på denne. Så viste det seg at vi hadde fått feil skuffinnsats og muligens også feil dør, så lenger kom vi ikke. Men vi satt på den med bitene fra kjøkkenbenken som ble til overs. Tror det blir en bra sitteplass når puter og saueskinn er på plass!


Ellers har vi brukt helga til å prøve skiløypene rett utenfor hyttedøra (sprekingen Tone tok seg like godt en tur nesten opp på Nystølfjellet med Jubel!!), grillet pølser på bål, lekt og kost oss!


Av Tone og Anders fikk vi en kjempesøt tørkrullholder med rødt hjerte og et lekkert utetermometer i innflyttingsgave!
Tusen takk!!! Og tusen takk for en fantastisk helg, vi koste oss masse;0)Neste helg satser vi på å starte med badet. Og jeg er tilbake med malekosten! Lister til vinduene skal males. Gardiner er kjøpt inn, så nå er det bare å stå på! Vi sees...

2 kommentarer:

  1. Prøv med Liberon Finishing Oil. Den fungerer bra på min eikeplate og gir ingen vannflekker eller fiberreising.
    Pare pass på å tørke av det som ikke trekker inn da dette vil herde.

    SvarSlett
  2. Det er så man kan føle den gode stemningen i hytta ved hjelp av bilder og tekst! :)

    SvarSlett