Sider

søndag 4. desember 2011

Siste innspurt før jul!

Dette var i utgangspunktet siste helgen vi rakk før julefeiringen setter inn. Hvis ikke gubben får seg en bonushelg til uka, mens jeg skal jobbe. Vi får se hva vi får til med ungene. Noe som er helt sikkert er at det blir juleverksted hos mormor og morfar fra lørdag til søndag, noe de gleder seg enormt til!

Denne helgen har alle listene, som ble beiset ett strøk forrige gang vi var oppe, blitt beiset strøk nummer to. Og de to store soverommene nede er ferdig listet i taket. Vi valgte hjørneklosser i alle innvendige hjørner fordi vi synes det gjør seg veldig på en hytte -og fordi det forenkler jobben litt. Men alle utvendige hjørner ble perfekt gjærdet! Flinke mannen min!!
I stua har vi valgt litt større lister så det skal passe til rundtømmerpanelen, men de må beises først!

Så fikk vi litt hjelp fra svigers på lørdag. Takk for det! Vi fikk lagt endel mer gulv, men det tar sin tid med alt forarbeidet; fuktsperre, lekting og isolering. Men innen avreise var kommet på søndagen hadde vi lagt t.o.m nesten hele stuedelen samt innerste gangen, mangler 1 lengde med plank der. Så mangler vi kun kjøkken/spisestuedelen -og selvfølgelig alle soverommene...

Kjøkkenet ankom forresten forrige torsdag, Ole var oppe og tok i mot det i kveldinga. Nå venter det bare på å bli skrudd sammen og montert opp!


Taket i boden ble også beiset 2 strøk denne helga, så det er klart for lampemontering av elektriker.


Elektrikeren skulle prøve å komme en dag til uka for å kompletere hele 1 etasje, unntatt badet. Der har vi litt jobb å gjøre før vi kan montere lys og stikkontakter... Hemsen har vi ikke gjort annet enn å legge gulv og sette opp delevegger, så her er det også en stund til elektrikeren kan gjøre seg ferdig. Vi har brukt siste uka til å handle inn lamper til de ulike rommene. Så det ligger nå klart på bordet i stua, med rosa post-it-lapper påskrevet hvor de skal være! Spennende å se om vi har lys i alle rom når vi kommer tilbake neste gang...


Stor vedkurv har vi kjøpt oss på Home and Cottage, den passet perfekt til en hel sekk med ved! Og jammen ble det fint også;0)


Kjenner nå at lysten på å ta med møbler opp begynner å melde seg for alvor, kan nesten ikke vente... Men vi har nok litt igjen før vi er i mål!
Neste tur opp blir til nyttår, hvis ikke mannen får seg en bonustur til helga da...

2 kommentarer:

 1. Hei.

  Dette blir kjempe fint. :) Flinke er dere til og stå på. Hva kostet vedkurven? Slik har jeg og lyst på på hytta, den var virkelig lekker. :)

  Driver og legger gulv jeg også i Stua nå, er ferdig med listing av tak i stua. Regner med og bli ferdig med stue\kjøkken i løpet av helgen. Har begynt så smått og få tak i møbler til hytta som står i stua hjemme, og dem måtte ut før jul sa samboeren. :) Må prøve og få stikki bort og se en dag på hytta deres.

  Jaja God Jul til dere :)

  SvarSlett
 2. Hei Nils Kristian

  Takk for det, hyggelig med tilbakemeldinger. Vedkurven kostet 499,- og er genial siden 1 hel sekk fra far din gikk oppi!!
  Jeg er der nå til helgen, alene.. Kona jobber og unga er satt bort hos svigers. Så bare å komme en tur..

  Ole-K

  SvarSlett