Sider

søndag 30. oktober 2011

En ukes jobbeferie over!

Den siste delen av uken har vi hatt besøk av mamma og pappa som har vært til stor hjelp! Det er utrolig deilig, og vi er veldig takknemlige for det!

Ytterste gangen er nå ferdig flislagt og fuget. Kun lister og trapp som mangler her nå.Trappevangene, trinnene og rekkverk er ferdig beiset -klart til å settes opp. Spiler til rekkverket, samt noen andre deler til rekkverk på hemsen trenger 1 strøk til med beis før det er ferdig. Vi satser på å få montert trappen neste helg!Vi har beiset taket i stua 2 strøk. Det tok jammen tid, men lyst og fint ble det!


Da det var gjort var det klart for siste lag isolasjon og så paneling av stue. Her setter vi som sagt opp rundtømmerpanel i dimensjon 28x170 mm. Vi tenkte lenge på hvordan vi skulle løse det i hjørnene. Vi endte med å bruke en firkantlekt som vi la panelen inntil etter at den var beiset. Det er en utrolig flott panel, og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Nesten halve stua er ferdig, kanskje vi klarer resten neste helg? Rundtømmerpanelen skal så beises i fargen stølsbrun fra Tyrilin. Gleder meg til å se resultatet.Soverommet vårt er ferdig beiset, så nå er alle soverommene klare for listing og gulv!Ellers har vi hatt en flott uke med kos og god mat! Ungene har lekt, sett film og spilt DS, Jubel har løpt mye løs og kost seg foran peisovnen, og mamma har laget god mat til oss, f.eks lammelår!

Vi gleder oss til å reise opp igjen om noen dager, må bare jobbe litt først;0) Avslutter med et stemningsbilde fra stuevinduet tidlig lørdag morgen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar