Sider

søndag 12. september 2010

Grunnarbeid!

Da er nok en lang arbeidsdag tilbakelagt på tomta. Denne gangen med svigerfar og en minigraver som ekstra hjelp! Det kom godt med, kan jeg forsikre om.


Vi fikk flyttet bort den massen vi skulle i det ene hjørnet av kommende plate og hytte. Så fikk vi et lass med pukk, som forøvrig var mer enn nok. Vi fikk i tillegg til å fylle grunnflaten med et stabilt lag pukk også laget parkeringsplass og drenerende underlag 150 cm ut fra der grunnmuren kommer til å stoppe. Her skal vi etterhvert legge drensrør, markjording og isolasjonsmatter før vi fyller tilbake igjen masse.


Nå venter vi bare på svar på byggesøknaden, vel halvannen uke igjen til de 3 ukene de lover saksgangen skal ta er over. Når vi forhåpentligvis har en godkjent byggesøknad i hånden er det bare å gi klarsignal til vår murer. Så blir det støpt plate før snøen kommer, håper vi!
Ungene var også med denne helgen og det gikk veldig fint! De fikk kjøre mange turer med trillebår, og ikke minst; de fikk kjøre gravemaskin med Bestefar! Det var kjempestas... Takk til Ole's foreldre for hjelp til graving og pass av ungene;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar