Sider

tirsdag 3. august 2010

Plantegninger


Vi har endt opp med hytte fra Familiehytta AS, type Blefjell, som vi har gjort noen endringer på. Blant annet takløft på hemsen og saltak over inngangsdør. Tror dette blir bra. Mangler bare kontraktsinngåelse, så er vi igang!!!

5 kommentarer:

 1. Hei!

  Vi har ikke kommet så langt som dere. Vi har tomt, men teller litt på knappene ift huskjøp først?? Hvordan ser du for deg mulighetene til å bygge for rundt millionen? Jeg vurderer en mindre hytte og et aneks ved siden av - til besøkende og kidsa (5 og 1,5 år) etterhvert! Da kan vi komme billig ut av det til å begynne med. Bygger jo primært for kjernefamilien, men ønsker også muligheten for besøkende. Har sett litt på denne løsningen (http://www.samdal.com/images/Hytte/hytteplan2d.jpg). Tenker at jeg vil ha mange effektive soverom, f.eks. 1,80 x 4,5 for to køyesenger. Dette kan plasseres i ytterkant av hytta. F.eks bak stue og kjøkken.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Vi har et budsjett på 1,4 mill, men da er ikke møbler inkludert. Det får vi spare til og kjøpe litt brukt i starten. Kanskje noen familiemedlemmer har noe å avse av gamle ting de ikke trenger lenger;0) Du har jo tomt, så da er den kostnaden ute! Vi har brukt 410 000 på tomt som er ferdig planert, klar for støpt plate. Vi har også sett veeeldig mye på siden til Roger Samdal! Det er virkelig inspirerende!!! Men vi har prioritert at det er på hytta vi har med oss overnattingsgjester, og ønsket derfor full hems over hele hytta. Slik får ungene hvert sitt rom oppe med mulighet for ekstra sengeplass + loftstue de kan kose seg i når de blir større (2 og 4,5 år nå...) Loftstua blir også et ekstra soverom. Vi har tenkt å gjøre det meste (les: alt...) innvendig selv, selvfølgelig med elektriker og rørlegger som skal gjøre sitt! Vi synes Familiehytta har gode løsninger til en gunstig penge, har ikke klart å finne noen hytteleverandør som matcher prisene dems... Lykke til!

  SvarSlett
 3. Hei igjen!

  Har sjekket en del på nett og kjøkken, bad og møbler kan faktisk fås for en rimelig penge - eller gratis om du er omstendelig og følger godt med. Har et lite tips til en annen side, hvor du kan finne en del inspirasjon: freshome.com. Der finner du alt mulig og et søk der vil gi deg inspirasjon om du f.eks. ønsker å lage noe selv. Det kan bli vel så spennende og spesialtilpasset.

  Lykke til! Skal holde et øye med bloggen!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med kjøp av hyttetomt gleder oss til å følge med på bygging og være med på hytteturer når den står ferdig :0) Lykketil klem fra oss i Guldbrandslia.

  SvarSlett
 5. Flott planløsning på hytta deres Cathrine - det må bli bra :-). Har dere også valgt trapp med sving/bue slik vi har? Det anbefaler jeg i så fall å legge de ekstra kronene i trapp - mye flottere, og mye mer barnevennlig å gå i - egentlig også mye bedre for oss voksne å gå i også. Vi har fått mange komplimenter for vår trapp :-) og er veldig fornøyd med den. Ser dere har vært smarte med både trappeplassering og plassering av oppløft! Masse lykke til :-)

  SvarSlett