Sider

torsdag 5. august 2010

Flere plantegninger
Prøver meg på å legge inn noen flere tegninger av hytta, bl.a hemsen og fasader. Dette må læres;0) Vil gjerne ha noen tips til utformingen av bloggen. Har sett at noen har link til nyttige nettsider bl.a. Er veldig fersk i gamet;0)

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Gratulerer med hytteprosjekt! Dere har mye å glede dere til i tiden fremover, men det er mye jobb! Snakket om det sist vi var oppover på vår hytte nå som vi snart er ferdig om vi ville gjort det om vi hadde visst hvor mye jobb det var. Og det ville vi! :)

  Ser ut til at dere har funnet en god planløsning, men om dere har mulighet hadde jeg vurdert om det er mulig å få til litt mer bod. Vi har for lite syns jeg. Blir fort til at et soverom blir brukt til reservebod... Ellers tror jeg budsjettet deres kan være litt utfordrende om jeg forstår det riktig at 1,4 mill er inkl tomt. Vi bygger mod Hemsedal som er noen kvadrat større, men vi har et budsjett på ca 2 mill. (tomt ca 500')Det ser ut til å holde. Vi har gjort stort sett alt utenom råbygg, elektrikker og rørleggerarbeid selv. Kunne sikkert ha knepet inn litt her og der. Ser at dere har ferdig planert tomt og det har dere nok spart en god del på. Har dere spørsmål til ting vi har gjort på vår familiehytte så ta gjerne kontakt :)

  Lykke til videre!! Skriv gjerne om hvilke løsninger dere velger og hvorfor. Det er nyttig for oss andre i "byggebransjen" Masse bilder er også fint!

  mvh

  Toril

  SvarSlett
 2. Gratulerer med prosjektet og valg av hytte. Vi har nå "bodd" i samme modell i ett år og er veldig fornøyd. Hver sin smak,men jeg ville ha laget større entre (litt av stua). Blir fort fullt når alle skal inn med vått tøy. Har dere fått plass til mindre bratt trapp?
  Ellers ville jeg ha vurdert et ekstra toalett, fint når vi er mange. Vi har plassert varmtvannstank i kombinert vaskerom/ekstra toalett. Sjekk innvendige vegger på soverom på hemsen. Vi flyttet dem litt og fikk bedre plass på soverommene og loftstua er mer enn stor nok.
  Hva med litt mer kjøkken? Vi har laget kjøkkenøy, og den er kjærkommen!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for fine innspill;0) Vi tar de med oss i videre vurderinger! Det tenkes mye hytte for tiden... Men det er veldig spennende!!

  SvarSlett