Sider

søndag 22. januar 2012

Listing og bursdagsfeiring!

På lørdag fyllte vår lille prinsesse 6 år! Og det måtte feires med kake og bursdagsgaver!Denne helgen har vi fortsatt litt på kjøkkenet. Vi har koblet til ventilasjonsrør til vifta, og det knotet vi litt med, så det tok sin tid... Noen flere skapdører har vi fått på, og noen har vi omplassert til riktig skap! Nå mangler det å få stekeovnen på plass, samt innredning og dør til det siste hjørneskapet. Så er det selvfølgelig alle foringer til tak, men det blir etter at elektrikeren har vært hos oss igjen. Vi lurer også på om vi skal omplassere noen dekksider for å få en penest mulig overgang fra panel til ende på kjøkken. Blant annet skal vi kle "øya" med panel på baksiden mot spisestua, og da lurer vi på om dekkplaten på enden av benken bør gå helt ned til gulvet...? Dette må vi tenke litt på!


Ellers så har hovedtema denne helgen vært listing og listing og listing! Og for å kunne liste må ALLE listen beises først... Taklistene må sågar beises 2 strøk. Det første fikk jeg gjort allerede fredag kveld, mens Ole pakket ut og fikk lagt ungene. Det gikk egentlig ganske fort og var unnagjort på en times tid! Lørdag fikk de andre strøket. Siden det var Hedda's bursdag ga vi oss i 15-tiden. Det ble tid til en tur med ungene, hvor vi gikk på bena og de gikk på ski, tacomiddag (selvvalgt av bursdagsbarnet) og litt kakespising!


Søndag fikk vi listet taket i stua:Taket i den innerste gangen:


Både i stua og gangen har vi brukt en litt bredere list, men vi ser i etterkant at det hadde vi ikke trengt...

Ole fikk også listet det minste soverommet og ytterste gangen. I mens fikk jeg beiset masse gulvlister, så de ligger klare til neste gang.


Saga får fortsatt lov til å stå inne, men Ole forsøker å samle opp mest mulig sagflis!


Nå håper vi snart på å flytte inn i hytta! Vi er tilbake neste helg, så får vi se hvor langt vi kommer!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med prinsessas 6-årsdag! :) Dere er gode på listing! Jeg synes brede taklister er pent. Skjønner godt at dere ser fram til å flytte inn i den flotte hytta deres! :)

    SvarSlett