Sider

onsdag 8. juni 2011

Mammafri?!

Forrige helg fikk gubben litt abstinenser av hyttebygging, særlig når han visste at det var 3 helger på rad vi ikke skulle opp! Jeg skulle jobbe både kr.himmelfart og hele helgen, barnehagen hadde planleggingsdag på fredagen så resten av familien hadde langfri... Så Ole tok like godt med seg barn og hund på fjellet onsdag ettermiddag og ble til lørdag. Så denne gangen var det mammafri! (Og jeg nøt noen dager hjemme alene -mellom jobbingen...)

Hedda overtok mamma's plass og ble en kløpper på å skru overliggere! Far og datter jobbet hardt, så nå er hele den siste langveggen ferdig panelt! Beisingen står igjen til mor;0)
Fredag tok de seg en tur til Hemsedal og besøkte foreldrene til Ole som har hatt en ukes ferie der. Svigerfar skulle grave grøfter til nytt infiltrasjonsanlegg der og ungene fikk være med å kjøre gravemaskin. Hedda synes det var veldig gøy, Sander var litt mer skeptisk...På vei ned igjen fra Hemsedal hentet gjengen 50 løpemeter med villmarkspanel på Monter på Gol, vi fikk levert litt for lite fra Familiehytta. Må rose Familiehytta for flott service når noe har manglet! Nå har vi nok til å få panelt ferdig oppløftet og saltaket. Resten av fredagen gikk med til å legge mer shingel på taket, som nå var tørt og fint. Vi har enda noen lengder igjen før vi kan si at taket er tett... Men vi nærmer oss!Planen er nå at neste tur opp er om litt over et par uker, så får vi se hvor store abstinenser min bedre halvdel får...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar