Sider

mandag 4. april 2011

Første jobbehelg i mål!

Da var første jobbehelg over, og selv om vi føler at vi fikk gjort lite -fikk vi likevel strøket ut endel punkter på prioriteringslista vår (litt ordensmenneske er jeg da...)!

Søndag formiddag fikk vi lektet hele den ene gavlveggen en gang til med stående lekter så den er nå ferdig lektet. Vi fikk satt på gesimsbord på gavlen, noe som ikke var helt problemfritt... For det første er det høyt, men det klarte vi bra! For det andre stemte ikke målene -på 409mm gesimsklosser skulle det 1x36mm lekt + 4x98 mm gesimsbord med 6mm lufting i mellom... Det er faktisk klin umulig! Det blir nemlig 446mm!!! Det betyr at et av gesimsbordene må skjæres på langs for å få plass og det hadde vi ikke sag til. Det er første feilen vi har oppdaget fra Familiehytta. Vi skal gi de beskjed så kanskje ikke fler trenger å gjøre som oss!

Hva mer fikk vi gjort? Vi fikk satt på de første vindskiene i villmarkspanel -det var tungt! Men vi fikk det til og det ble kjempefint! Så satte vi på forkantbord i villmark. Det ligner liksom litt mer på en hytte med en gang!

Nå er det jobbing hjemme noen dager før vi drar opp igjen til helgen. Da skal vi ha med mamma og pappa.

Tusen takk for fantastisk hjelp til mamma og pappa denne helgen som har vært barnevakter!

1 kommentar:

 1. Så heldig dere er, som har fått begynt...
  Artig å følge med på andre som også bygger!
  Vi må nok belage oss på å vente ennå litt, til snøen er borte....
  Lykke til:-)

  Merete

  SvarSlett