Sider

mandag 28. mai 2012

Terrassebygging!

Det er en stund siden sist jeg skrev her, men det er måte på hvor spennende det er å høre om listemaling og membransmøring på badet... Det har vært hovedsyslene i det siste, samtidig som det er skummelt hvor deilig det er å kose seg på hytta uten å gjøre noen ting!! Eller det er vel ikke så rart?! Denne Pinsen skulle jeg egentlig jobbet, så dette ble en ren bonushelg! Jammen ikke noe dårlig bytte for min del med 25 grader og strålende sol selv på fjellet!

Denne helgen var planen å starte bygging av terrasse, så vi hadde bestilt materialer fra Maxbo på Gol og de var levert på tomta før pinsen. Vi kom igang allerede fredag kveld med rydding av materialhaugen fra i høst og bjørkestokker som skal bli ved, og vi startet festing av dragere langs muren på hytta.




Lørdag kom foreldrene til Ole på dagsbesøk. De var på hytta i Hemsedal og tok turen over. Gulla lekte med ungene og stekte vafler, mens Erik hjalp oss med snekring. Tusen takk! Det er alltid deilig med hjelp! Vi kom et godt stykke på vei, og da vi ga oss for kvelden fikk vi akkurat plass til 2 stoler, så vi kunne nyte et glass vin i solnedgangen!





Det var like strålende vær på søndag, dog litt kjørlig fjelluft på morgenkvisten. Terrassen tok form, sakte men sikkert. Det blir i hvertfall god nok boltreplass på den... Ungene badet i badebåten sin, men det blåste litt så de holdt ikke ut så lenge. Og grillingsen ble inntatt på terrassen for første gang! Herlig!






Mens jeg ryddet og gjorde rent inne fikk Ole fortsatt noen timer ute også på 2.pinsedag, så nå står det igjen maks 10 bredder -og rekkverk selvfølgelig! Og så skal terrassen fortsette ett hakk ned på langsiden av hytta fram til inngangsdøra. Det blir nok bra!




Neste helg skal vi innvie terrassen med Susanne, Magnus og barna -og da er det spådd 8 grader og regn... Men vi gleder oss likevel!