Sider

søndag 11. desember 2011

Bonushelg!

Det ble en bonushelg på Ole denne helgen! Det har gått i gulvlegging, og jammen har han fått mye gjort! 2 soverom er ferdige. Nå gjenstår ca 2,5 meter i kjøkken/spisestue samt det minste soverommet! Målet er som sagt uke 9 da vi får Danmarksbesøk, det er lenge til det, ikke sant???

Her kommer noen bilder fra helgen:

Gjesterommet

Vårt soverom



Mot kjøkkenkroken

Mot spisestua

Nå er det julefeiring som snart står for tur. Vi reiser oppover til nyttårshelgen, kanskje kan vi spise nyttårsmiddagen inne i hytta? Takk til alle dere som har fulgt oss i året som har gått. Heng med inn i 2012!! Ønsker dere alle en stemningsfull jul og et godt nytt år!

søndag 4. desember 2011

Siste innspurt før jul!

Dette var i utgangspunktet siste helgen vi rakk før julefeiringen setter inn. Hvis ikke gubben får seg en bonushelg til uka, mens jeg skal jobbe. Vi får se hva vi får til med ungene. Noe som er helt sikkert er at det blir juleverksted hos mormor og morfar fra lørdag til søndag, noe de gleder seg enormt til!

Denne helgen har alle listene, som ble beiset ett strøk forrige gang vi var oppe, blitt beiset strøk nummer to. Og de to store soverommene nede er ferdig listet i taket. Vi valgte hjørneklosser i alle innvendige hjørner fordi vi synes det gjør seg veldig på en hytte -og fordi det forenkler jobben litt. Men alle utvendige hjørner ble perfekt gjærdet! Flinke mannen min!!




I stua har vi valgt litt større lister så det skal passe til rundtømmerpanelen, men de må beises først!

Så fikk vi litt hjelp fra svigers på lørdag. Takk for det! Vi fikk lagt endel mer gulv, men det tar sin tid med alt forarbeidet; fuktsperre, lekting og isolering. Men innen avreise var kommet på søndagen hadde vi lagt t.o.m nesten hele stuedelen samt innerste gangen, mangler 1 lengde med plank der. Så mangler vi kun kjøkken/spisestuedelen -og selvfølgelig alle soverommene...





Kjøkkenet ankom forresten forrige torsdag, Ole var oppe og tok i mot det i kveldinga. Nå venter det bare på å bli skrudd sammen og montert opp!


Taket i boden ble også beiset 2 strøk denne helga, så det er klart for lampemontering av elektriker.


Elektrikeren skulle prøve å komme en dag til uka for å kompletere hele 1 etasje, unntatt badet. Der har vi litt jobb å gjøre før vi kan montere lys og stikkontakter... Hemsen har vi ikke gjort annet enn å legge gulv og sette opp delevegger, så her er det også en stund til elektrikeren kan gjøre seg ferdig. Vi har brukt siste uka til å handle inn lamper til de ulike rommene. Så det ligger nå klart på bordet i stua, med rosa post-it-lapper påskrevet hvor de skal være! Spennende å se om vi har lys i alle rom når vi kommer tilbake neste gang...


Stor vedkurv har vi kjøpt oss på Home and Cottage, den passet perfekt til en hel sekk med ved! Og jammen ble det fint også;0)


Kjenner nå at lysten på å ta med møbler opp begynner å melde seg for alvor, kan nesten ikke vente... Men vi har nok litt igjen før vi er i mål!
Neste tur opp blir til nyttår, hvis ikke mannen får seg en bonustur til helga da...